Kauplus

Kauplus


Warning: Undefined variable $home in /data01/virt70630/domeenid/www.melior.ee/htdocs/wp-content/plugins/lilac-beauty-plus/modules/breadcrumb/templates/rankmath-seo/title-content.php on line 5

Warning: Undefined variable $home_link in /data01/virt70630/domeenid/www.melior.ee/htdocs/wp-content/plugins/lilac-beauty-plus/modules/breadcrumb/templates/rankmath-seo/title-content.php on line 5

Warning: Undefined variable $delimiter in /data01/virt70630/domeenid/www.melior.ee/htdocs/wp-content/plugins/lilac-beauty-plus/modules/breadcrumb/templates/rankmath-seo/title-content.php on line 5

UUS! Plasmaravi valule ja põletikule

499 - 645

Plasmaravi on suurepärane lahendus liigesvaevuste, põletike ja kudede vigastuste korral, pakkudes loomulikku ja tõhusat meetodit valu leevendamiseks ja taastumisprotsesside kiirendamiseks.

Ära kannata valu, kasuta oma rikast verd!

SKU: plasmaravi-1 Kategooriad: ,

Kirjeldus

Plasmaravi ehk plasma rikkastatud trombotsüütide teraapia (PRP) on tõhus bioloogiline ravi, mida kasutatakse laialdaselt erinevate liigesvaevuste leevendamiseks ja taastumisprotsesside toetamiseks. Protseduur põhineb patsiendi enda verest eraldatud trombotsüütiderikka plasma süstimisel otse kahjustatud kudedesse. Trombotsüüdid sisaldavad olulisi kasvufaktoreid, mis kiirendavad kudede paranemist, vähendavad põletikku ja leevendavad valu, aidates parandada liigese funktsiooni ning tugevdada liigeseid ja kõõluseid.

PRP protseduuride kuur ja kestvus:

  • Kuur: Tavaliselt soovitatakse 1-3 PRP ravi, olenevalt vigastuse või haigusseisundi tõsidusest. Protseduure tehakse 2-4 nädala tagant, et võimaldada kudede loomulikku paranemist.
  • Kestvus: Üks protseduur kestab umbes 30-60 minutit, sealhulgas verevõtmine, plasma eraldamine ja süstimine.
  • Mõju kestvus: Patsientide enesetunne hakkab paranema juba 2-6 nädala jooksul pärast esimest ravi, kuid täielik tulemus avaldub tavaliselt 3-6 kuu jooksul.

Näidustused:

  • Osteoartriit: Aitab parandada liigesekõhre seisundit ja vähendada põletikku, eriti põlve- ja puusaliigestes.
  • Kroonilised liigesvalud: Eriti tõhus põlve, puusa, õla ja kaela valude korral.
  • Tendiniit ja kõõlusepõletikud: Näiteks tennisiküünarnukk ja golfiküünarnukk, samuti Achilleuse kõõluse vigastused.
  • Sportlikud vigastused: Sidemete ja kõõluste vigastused, nagu pöörleva manseti vigastused, mis vajavad kiiremat taastumist.
  • Lülisambaga seotud probleemid: Kaela- ja alaseljavalud, samuti randmete ja puusaliigeste valud.

Vastunäidustused:

  • Verehaigused: Veritsushäired, näiteks trombotsütopeenia või vere hüübimishäired.
  • Aktiivsed infektsioonid: Protseduuri ei tohi teostada põletikuliste protsesside või infektsioonide ajal, eriti süstepiirkonnas.
  • Immuunsüsteemi häired: Autoimmuunhaiguste või immuunpuudulikkusega patsientidel tuleks protseduuri vältida.
  • Rasedus ja imetamine: Ei ole soovitatav rasedatele ega imetavatele naistele.

Oluline info:

  • Minimaalne taastumisaeg: Pärast protseduuri võib esineda kerget turset või valulikkust süstepiirkonnas, mis taandub tavaliselt mõne päeva jooksul.
  • Eelised: Kuna PRP kasutab patsiendi enda verest eraldatud komponente, on kõrvaltoimete risk minimaalne, mis teeb selle ohutuks ja looduslikuks alternatiiviks invasiivsetele ravimeetoditele või ravimitele.
  • Sobivus: PRP on sobilik nii noortele kui eakatele patsientidele, sportlastele ja aktiivse elustiiliga inimestele, kes soovivad ennetada liigeseprobleeme ja kiirendada vigastustest taastumist.

Konsultatsioon:

Tule konsultatsioonile meie kliinikusse, kus anname sulle põhjaliku ülevaate PRP-ravist ja koostame individuaalse raviplaani vastavalt sinu vajadustele.

PRP-ravi on suurepärane lahendus liigesvaevuste, põletike ja kudede vigastuste korral, pakkudes loomulikku ja tõhusat meetodit valu leevendamiseks ja taastumisprotsesside kiirendamiseks.

0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi