Kauplus

Kauplus

Turgutav Energy Boost Infusiooniteraapia (IV)

95

3 makset 31.67€ kuus, ilma lisatasudeta.Modena

Tilguti Energy Boost sisaldab spetsiaalselt väljatöötatud kombinatsiooni elektrolüütidest, vitamiinidest ja antioksüdantidest, et võidelda väsimuse ja madala energiataseme sümptomitega. Aitab parandada vaimset selgust ja üldist sooritusvõimet.

Kui sa ei tunne end hästi, võib olla keeruline püsida oma parimas vormis, et tulla toime päeva väljakutsete ja nõudmistega. Piisava une saamine, tervislik toitumine, vedeliku tarbimine ja stressi vähendamine aitavad sind ja kombineerides seda infusiooniteraapiaga  tõstab see sinu energiataset, taastades oluliste vitamiinide madalad tasemed.

Kirjeldus

Teedrajav vitamiinikokteil avab ukse kõige uuenduslikumatele tervise- ja heaolulahendustele.

See võimas segu on täidetud oluliste toitainetega, mis on loodud sinu keha värskendamiseks ja elujõu taastamiseks. Kokteil sisaldab dünaamilist kolmikut: vitamiin B12 (metüülkobalamiin), B-kompleksi vitamiine ja magneesiumsulfaati. Iga koostisosa on hoolikalt valitud, et tasakaalustada keha oluliste vedelike ja elektrolüütidega, tõsta energiataset, parandada sportlikku sooritust ja toetada erinevaid terviseseisundeid.

Vitamiin B12: See supervitamiin aitab tõsta energiataset ja ajutööd. See on oluline DNA moodustamiseks ja närvirakkude tervise säilitamiseks. Eriti tähtis on see neile, kes on taimetoitlased või veganid ja ei pruugi oma dieedist piisavalt vitamiin B12 saada.

B-kompleksi vitamiinid: Suurepärane toetaja energia, ajutöö ja rakkude ainevahetuse jaoks. See vitamiinirühm hoiab sinu immuunsüsteemi tugevana ja rakud tervetena, suurendades üldist vastupidavust ja elujõudu.

Magneesiumsulfaat: Sobib suurepäraselt lihaste ja närvide funktsiooni reguleerimiseks ning veresuhkru ja vererõhu tasakaalus hoidmiseks. Samuti toetab see valkude, luude ja DNA moodustamist. Lisaks aitab see vähendada väsimust ja stressi, parandades igapäevast elujõudu ja taastumist ning soodustades paremat uneaega.

Täiuslik valmistus enne pidustusi, reisimist või võistluseid

Energy Boost tilguti sobib suurepäraselt ka ennetavalt kasutamiseks enne pidustusi, reisimist või sportlikke võistlusi. Infusioon annab sinu kehale vajaliku energiatõuke, toetab immuunsüsteemi ja valmistab keha ette intensiivseteks olukordadeks. Olgu see kiire elustiil, pikad lennud või eelseisev treening- või võistlusperiood – see vitamiinikokteil aitab sul olla alati parimas vormis ja valmis väljakutseteks.

Broneeri oma energiat andev IV-infusioon juba täna

Meie vitamiinikokteil ei ole lihtsalt lihtne toidulisand; see on terviselahendus, mis sobib ideaalselt neile, kes soovivad tõsta oma energiataset, silma paista spordis või valmistuda intensiivseks tegevuseks tõhusalt ja ennetavalt.

Koostisosad

Vitamiin B12, B-kompleksi vitamiinid, magneesiumsulfaat

Protseduuri kestvus:

60 minutit

0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi