Kauplus

Kauplus


Warning: Undefined variable $home in /data01/virt70630/domeenid/www.melior.ee/htdocs/wp-content/plugins/lilac-beauty-plus/modules/breadcrumb/templates/rankmath-seo/title-content.php on line 5

Warning: Undefined variable $home_link in /data01/virt70630/domeenid/www.melior.ee/htdocs/wp-content/plugins/lilac-beauty-plus/modules/breadcrumb/templates/rankmath-seo/title-content.php on line 5

Warning: Undefined variable $delimiter in /data01/virt70630/domeenid/www.melior.ee/htdocs/wp-content/plugins/lilac-beauty-plus/modules/breadcrumb/templates/rankmath-seo/title-content.php on line 5

Spordimassaaž

35 - 390

Spordimassaaž on spetsiaalne massaažiteraapia, mis on mõeldud sportlastele ja füüsiliselt aktiivsetele inimestele, et toetada sooritust ja taastumist.

  • Lühike massaaž: 30 minutit. Sobib kiireks lihaspingete leevendamiseks ja taastumiseks, näiteks enne või pärast lühikest treeningut.
  • Täispikk massaaž: 60 minutit. Ideaalne intensiivsemate lihaspingete ja väsimuse puhul. Annab piisavalt aega lihaste põhjalikuks töötlemiseks ja täielikuks lõdvestumiseks.
  • Pikendatud massaaž: 90 minutit või rohkem. Soovitatav, kui on mitu piirkonda, mis vajavad süvitsi minekut või kui soovitakse põhjalikku lihaste hooldust ja taastumist.
SKU: spordimassaaž Kategooriad: ,

Kirjeldus

Spordimassaaž on spetsiaalne massaažiliik, mis on suunatud füüsiliselt aktiivsete või sportivate inimeste vajadustele. Selle eesmärk on parandada sportlikku sooritust, kiirendada taastumist ja vähendada vigastuste riski. Spordimassaaži tehakse tavaliselt enne või pärast treeningut või võistlust, samuti taastumisperioodil.

Näidustused:

  • Treeningujärgne taastumine: Aitab vähendada lihasvalusid ja krampe, kiirendades lihaste taastumist pärast intensiivset füüsilist koormust.
  • Lihaspingete ja -pingete vähendamine: Eemaldab lihaspingeid ja -pinget, mis võivad tekkida ülekoormuse või ebaõige tehnika tõttu.
  • Jõudluse parandamine: Parandab vereringet ja lihaste liikuvust, mis võib aidata parandada sportlikku sooritust.
  • Vigastuste ennetamine ja rehabilitatsioon: Aitab ennetada vigastusi ja toetab vigastustest taastumist, suurendades vereringet ja aidates lihastel kiiremini taastuda
  • Paindlikkuse ja liikuvuse suurendamine: Parandab liigeste ja lihaste paindlikkust, vähendades jäikust ja suurendades liikuvust.

Spordimassaaž on hindamatu hoolitsus  sportlaste ja füüsiliselt aktiivsete inimeste jaoks, et hoida oma keha heas vormis ja toetada paremat sooritust.

Enne massaaži teostab  massöör tervisehindamise, et kohandada tehnikaid vastavalt individuaalsetele vajadustele ja piirangutele.

Soovituslik protseduuride kuur:

Soovitame massaži läbida kuurina, et saavutada pikaajaline tulemus. Väga sportlikele inimestele soovitame massaazi elustiili osana. Parim tulemus on saavutatav 4-7 sessiooni järel.

0
    0
    Ostukorv
    Ostukorv on tühiTagasi poodi